top of page

Dopřej své pleti řádné omlazení s produkty Tarani

Aktualizováno: 14. 9. 2020



„Vodu, vodu!“ ...volá Tvoje pleť?

Dopřej jí řádné omlazení!

Opět Vám přinášíme oblíbené produkty HYDRO KRÉM a SÉRUM s kyselinou hyaluronovou a lipoovou.




Nejlepší kamarádka Tvé pleti - Kyselina hyaluronová


Kyselina hyaluronová díky svým hydratačním a s tím spojeným omlazujícím účinkům patří mezi poklad pokud se zaměříme na účinné látky pro péči o pleť a boj proti vráskám. Najít ji můžeme v nespočtu různých krémů ,sér, elixírů atd. Přirozeně se tato kyselina vyskytuje v lidském těle, kde na sebe váže vodu a tím pomáhá s hydratací pokožky a tkání. Vrásky se vyhlazují a pleť vypadá zdravější a pružnější. Nicméně čím starší lidské tělo je, tím ubývá jejího množství a pokožka tak ztrácí svou pružnost a svěžest. 




Něco o nás 


Jsme osobití! Milujeme vodu a dokážeme s ní zázraky. To je naše charakteristická vlastnost, ve které hlavní roli hraje přírodní kyselina hyaluronová (neživočišného původu) spolu s kyselinou alfa-lipoovou. To jsou naši hlavní manažeři.


První kouč ovládá vodu a dokáže si ji velmi dobře podmanit. Druhý je mocný antioxidant, spolu s esterem vitamínu C a dalšími extrakty naučíme Tvoji pleť uchovávat svěžest a šťavnatost.


,,Víš že, vrásky a kožní záhyby se tvoří důsledkem skrytého zánětu v pleti? Ten je okem neviditelný."



To znamená, že se nejeví jako běžná forma akné, nebo pupínků. My dva jsme skvělá dvojka, říkají nám HYDRO KRÉM a HYDRO SÉRUM.


Dokážeme omezovat průběh zánětu v kůži. V pleti působíme jako ochrana a pomáháme neutralizovat činnost volných radikálů. V naší povaze máme máme schopnost ovlivňovat rychlost buněčných funkcí, a tím působit na hladinu buněčné energie. Čím vyšší hladinu buněčné energie Tvoje buňka má, může přijímat větší množství živin, lépe odstraňovat odpadní látky a rychleji regenerovat poškozené části. Pokud je Tvůj buněčný metabolismus na nízké úrovni, k čemuž dochází s přibývajícím věkem, stresem, nevhodnou stravou, tak buňka nemá dostatek energie k uskutečňování nezbytných funkcí a prostě stárne. Tak co, dáme se do toho?


Co umíme?


Okouzlíme Tě již při prvním nanesení! Potřebuješ naučit svoji pleť hospodařit s vodou a výživnými látkami? Tak to jsi na správné cestě.


Vrásky se vyhlazují!


Na první dotek



Cítíš tu svěžest a vláhu hluboko v pleti? Pracuji ve spodních vrstvách, kde dokáži kontrolovat Tvoji svěžest a zamezit tvorbě vrásek. Už žádná zátěž, jen lehkost! Vytvářím pleť jako z alabastru. 






Jsem svěží, jsem jemný a voním po čerstvém hroznovém víně. Zjemňuji, vypínám a vyhlazuji. Jsem specialista na vrásky a suchost. První nanesení a víš, co jsem zač.







Naše povaha


  • anti-age - nekompromisně omlazujeme

  • silně hydratační - zabraňujeme tvorbě vrásek

  • stimulační - koučujeme tvorbu kolagenu a elastinu

  •  ochranná - bráníme přístupu virů a bakterií k buňce

  •  zklidňující - zamezujeme zarudnutí

  • detoxikační - zabraňujeme ukládání toxinů

  • antioxidačnísnižujeme vliv volných radikálů


Kdo nás má rád


Jasně, že každá pleť! Jsme tak osobití a univerzální, že nás miluje suchá, normální, smíšená, ale i mastná. Jsme dost oblíbení u holek a žen 35+ ale také citlivá, nebo ekzematická pleť, která má poruchu hydratace si mne vážně užije.


V hlavní roli


Kyselina hyaluronová, alfa lipoová a mléčná, aloe vera gel, rostlinný squalen, mořské řasy a pšeničný protein. Dále oleje z hroznových jadérek, mrkvových semínek, slunečnicový, kokosový, ricinový, rýžový, mandlový a jojobový.




bottom of page